| Pomoc | |
|
+11revenant76 watchmaker Ryan Giggs egon Viktor MajorOcelot Mysak.Fuchsik trixies ante dejsyk Meg 15 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Meg Královna filmů - Admin
Poeet p?íspivku : 1855 Age : 35 Bydliště : Prague Nej film : The Holiday Nej herec : Kate Winslet Registration date : 01. 05. 07
| Předmět: Pomoc Fri May 04, 2007 8:27 pm | |
| Semka pište o radu | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1855 Age : 35 Bydliště : Prague Nej film : The Holiday Nej herec : Kate Winslet Registration date : 01. 05. 07
| Předmět: Re: Pomoc Fri May 04, 2007 8:28 pm | |
| Chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás neví, kde bych mohla stáhnout film Onegin z roku 1999 v hlavní roli s Liv Tyler a Ralphem Fiennesem? | |
|
| |
dejsyk Divák
Poeet p?íspivku : 4 Registration date : 21. 05. 07
| Předmět: nazev filmu Mon May 21, 2007 12:44 am | |
| tak to ja nevim ale potreboval bych poradit!! s kamosem marne vzpominame na nazev jednoho filmu! matne si vzpominam ze je to o tom jak se nejaci dva lidi do sebe zamiluji a delaji spolu ruzny normalni veci a cely film komentuje nejakej komentator, tak jako ze tomu myslim nerozumi! ..napriklad kdyz on lize jeji kun...., tak ten vypravec to komentuje nejak takto: "takto si samecek kontroluje plodnost samicky" atd.! pak si vzpominame na to ze treba kdyz pouzivaji pesar nebo kondom, tak jsou tam mimozabery na kterych jsou spermie na bezecke draze a prekonavaji prekazky!!! pokud ochranu nepouzivaji tak je tam ten samy mimozaber, s tim rozdilem ze na draze zadne prekazky nejsou a maji volnou cestu!! ....vim ze to neni nejak extra dobre vysvetleny ale snad nekdo bude vedet!! predem diky | |
|
| |
ante Hvězda filmů - Admin
Poeet p?íspivku : 350 Age : 39 Bydliště : ...dedinka v údolí... Registration date : 01. 05. 07
| Předmět: Re: Pomoc Mon May 21, 2007 8:12 pm | |
| - dejsyk napsal:
- tak to ja nevim ale potreboval bych poradit!! s kamosem marne vzpominame na nazev jednoho filmu! matne si vzpominam ze je to o tom jak se nejaci dva lidi do sebe zamiluji a delaji spolu ruzny normalni veci a cely film komentuje nejakej komentator, tak jako ze tomu myslim nerozumi! ..napriklad kdyz on lize jeji kun...., tak ten vypravec to komentuje nejak takto: "takto si samecek kontroluje plodnost samicky" atd.! pak si vzpominame na to ze treba kdyz pouzivaji pesar nebo kondom, tak jsou tam mimozabery na kterych jsou spermie na bezecke draze a prekonavaji prekazky!!! pokud ochranu nepouzivaji tak je tam ten samy mimozaber, s tim rozdilem ze na draze zadne prekazky nejsou a maji volnou cestu!! ....vim ze to neni nejak extra dobre vysvetleny ale snad nekdo bude vedet!! predem diky
Film sa volá Sexuálne praktiky pozemšťanov(The Mating Habits of the Earthbound Human) z roku 1999 v hlavných úlohách Carmen Electra, Lucy Liu, David Hyde Pearce... | |
|
| |
dejsyk Divák
| Předmět: Re: Pomoc Tue May 22, 2007 4:28 pm | |
| diky moc Ante to je presne ono! fakt mockrat diky | |
|
| |
dejsyk Divák
| Předmět: Re: Pomoc Sat Aug 18, 2007 1:52 pm | |
| ..potreboval bych pomoc... shanim pisnicku z Dannyho parťáků 2 .... je to ta jak ten borec tancuje mezi tema modryma paprskama aby se dostal k tomu vajcu!! ..na soundtracku sem to nenasel tak kdyby nekdo vedel pls napiste | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 350 Age : 39 Bydliště : ...dedinka v údolí... Registration date : 01. 05. 07
| Předmět: Re: Pomoc Wed Aug 22, 2007 10:30 am | |
| Heh, tu pesničku tiež zháňam, takže ak ju niekto má, poteším sa. | |
|
| |
| Předmět: Re: Pomoc Wed Aug 22, 2007 8:27 pm | |
| No já vám mohu sehnat soundtrack k tomu filmu, ale nezaručuji, že tam ta píseň bude | |
|
| |
| Předmět: Re: Pomoc Wed Aug 22, 2007 11:46 pm | |
| Hej, práve v tom je ten problém, soundtrack mám stiahnutý, ale zrovna tá pesnička tam nie je. | |
|
| |
| Předmět: Re: Pomoc Sat Aug 25, 2007 1:56 pm | |
| Aha, aha ... no tak to nevím zkus tedy potom jen imdb.com a tam zadej Ocean Twelve a pak si vyhledej soundtrack - jsou tam napsaný všechny písně, které zazněly ve filmu | |
|
| |
| Předmět: Re: Pomoc Sat Aug 25, 2007 8:52 pm | |
| Meg ty si super, toto by ma ozaj nenapadlo a našla som ju hneď aj na nete jneď v niekoľkých verziách, neviem ktorá je lepšia.
Takže pre dejsyk je to: The a la menthe - Performed by Nikkfurie | |
|
| |
| Předmět: Re: Pomoc Sat Aug 25, 2007 11:50 pm | |
| Rádo se stalo | |
|
| |
dejsyk Divák
| |
| |
trixies Divadelní herec
Poeet p?íspivku : 433 Age : 33 Nej film : T¨ých je hodně :-) Nej herec : Johnny Depp Registration date : 06. 05. 07
| Předmět: Re: Pomoc Fri Nov 16, 2007 11:45 pm | |
| Já bych potřebowala pomoc s jedním filmem ... Myslím že je německý a nedáwno šel na markíze ... Widěla jsem jenom kousek,ale četla jsem že je to o nějaké holce která wyhrála něco jako Superstar,ale ona wůbec neuměla zpíwat ... Dál fakt newím ... newíte jak se tento film menuje?? | |
|
| |
Mysak.Fuchsik Tvář reklam
Poeet p?íspivku : 348 Age : 28 Bydliště : Pardubice Nej film : Matrix, Pravá blondýnka 1/2, Shrek Registration date : 03. 05. 07
| Předmět: Re: Pomoc Thu Nov 29, 2007 8:52 am | |
| Hledám jeden film matně si vzpomínám že On je génius,jehož úchvatná hudba ovládla operní Paříži roku 1870 hrál vněm Gerard Butler,Emmy Rossum,Patrick Wilson a ještě vím že v názvu byl Opery newíte někdo? | |
|
| |
| Předmět: Re: Pomoc Thu Nov 29, 2007 10:21 am | |
| | |
|
| |
Mysak.Fuchsik Tvář reklam
Poeet p?íspivku : 348 Age : 28 Bydliště : Pardubice Nej film : Matrix, Pravá blondýnka 1/2, Shrek Registration date : 03. 05. 07
| Předmět: Re: Pomoc Sun Dec 02, 2007 2:11 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Pomoc Tue Mar 11, 2008 7:39 pm | |
| - MajorOcelot napsal:
- Dobrý den, mám násldující porblém, nemůžu najít film, tady zkopíruju to, co jsem psal i na jiná fora, děkuji za pomoc.
Mám dotaz. Jako hodně malý jsem viděl jakýsi film, bylo to fakt dost dávno. Jediný co si pamatuju, že to bylo docela temné, probíhal tam nějaký bál či co. A na nějaké židli tam někde v nějaké temné mísnotsti seděl chlapík a nějak umíral, něco mu asi vysávalo život, možná něco ze srdcem se mu dělo, skrze nějaký přístroj, protože babička říkala: "Chudák klaun." Víc si nepamatuju, ale dodneška si pamatuju tenhle úryvek, nevíte, co by to mohlo být?
prostě nějaká snad jakoby katedrála nebo tak něco, jo, všude kolem sníh, něco jako katedrála snad či co, probíhá nějaký bál/ples, v takovém starším stylu, a tam v nějaké místnosti je právě nějaký ten chudák, který pomalu umírá, nevím proč, pamatuju si sand svítí srdce možná na to mstroji nebo kde...vzpomněl jsem si na ten sníh kolem, jinak na nic víc asi si nevzpomenu | |
|
| |
MajorOcelot Divák
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 09. 03. 08
| Předmět: Re: Pomoc Thu Mar 13, 2008 12:06 pm | |
| Díky za přesunutí, nikoho nic nenapadá? Nějak pořád nemůžu zjistit, co to může být za film | |
|
| |
Viktor Administrátor
Poeet p?íspivku : 541 Age : 41 Bydliště : Praha Registration date : 16. 06. 07
| |
| |
egon Divák
Poeet p?íspivku : 14 Registration date : 19. 03. 08
| Předmět: Re: Pomoc Wed Mar 19, 2008 4:56 am | |
| Ahoj všichni, prosím o radu, vlastně o dvě: 1) Poznali byste podle této rozoostřené fotky nejen herce, ale i ke kterému filmu patří? [img] http://img212.imageshack.us/my.php?image=f1rm4.jpg[img](koukám, že se tu nezobrazuje, asi je příliš velký) Podle mě je to Ian McKellen, ale zaboha nemůžu přijít na ten film. Měl by v něm představovat reálnou historickou osobnost. Může jít i o seriál (teoreticky)... EDIT: po dlouhém zkoumání filmografie jsem se přiklonil k filmu "Gods and Monsters", který vyhovuje celému zadání. 2) Poznáte podle hudební ukázky, z kterého filmu je? Bohužel žádné jiné vodítko nemám... - kód:
-
http://uloz.to/251681/C1.mp3 Předem moc děkuju, spoléhám na vás
Naposledy upravil egon dne Sat Mar 22, 2008 12:06 pm, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Ryan Giggs Divák
Poeet p?íspivku : 61 Registration date : 06. 05. 07
| Předmět: Re: Pomoc Wed Mar 19, 2008 10:22 am | |
| Podľa mňa je to Da Vinciho kod. Aj ten hudobny motiv je podobny. | |
|
| |
| Předmět: Re: Pomoc Thu Mar 20, 2008 12:14 am | |
| - egon napsal:
- Ahoj všichni,
prosím o radu, vlastně o dvě:
1) Poznali byste podle této rozoostřené fotky nejen herce, ale i ke kterému filmu patří?
(koukám, že se tu nezobrazuje)
Podle mě je to Ian McKellen, ale zaboha nemůžu přijít na ten film. Měl by v něm představovat reálnou historickou osobnost. Může jít i o seriál (teoreticky)...
2) Poznáte podle hudební ukázky, z kterého filmu je?
- kód:
-
http://uloz.to/251681/C1.mp3 Předem moc děkuju, spoléhám na vás To máš do akej súťaže? | |
|
| |
egon Divák
Poeet p?íspivku : 14 Registration date : 19. 03. 08
| Předmět: Re: Pomoc Thu Mar 20, 2008 2:23 am | |
| No, do jedné takové... Je to podstatné?
Pokud mi chceš pomoct - prosím, udělej to. Termín je za 22 hodin.
Díky. | |
|
| |
| Předmět: Re: Pomoc Fri Mar 21, 2008 1:01 am | |
| Ja len ták, rada by som, ale neviem, fakt je, že ten chlapík je podobný Ianovi, ale na sto by som si tým istá nebola. Ale myslím, že ten song asi z DaVinčiho nebude. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pomoc | |
| |
|
| |
| Pomoc | |
|